Despre noi

Crisland-Trans

S.C. CRISLAND4CO SRL a fost infiintata in anul 1991 avand ca principal obiect de activitate transportul de marfa international. Putem spune ca, in 20 ani de activitate, am castigat experienta in acest

domeniu ajungand sa avem in dotare un numar de 20 de autovehicule TIR de 22 t cu care efectuam transporturi in toata Europa de vest.

 

Cu un aparat logistic profesional, format din oameni capabili, cu experienta, cunoscatori de limbi straine, am reusit sa ajungem la inaltimea cerintelor clientilor nostri si sa le castigam increderea prin rapiditate si flexibilitate.

 

Pentru a putea urmari desfasurarea transportului si incadrarea acestuia in timpul solicitat de client, conducatorii auto au telefoane mobile, apelabile si in roaming. De asemenea exista un compartiment de dispecerat specializat care instiinteaza beneficiarul marfii cu 24 ore inainte de a ajunge autovehiculul la destinatie si tine legatura directa cu clientii, astfel incat incarcarea /descarcarea sa se poata desfasura in conditii de operativitate.

 

Scopul nostru este de a fi furnizorul dvs. de servicii logistice si de a stabili relatii de durata cu clientii nostri.

Echipa profesionala

Laie Cristian

Informaţiile sunt in curs de actualizare...

Laie Razvan

Informaţiile sunt in curs de actualizare...

Laie Daniela

Informaţiile sunt in curs de actualizare...